Anđeo stresa

i drugi nebeski glasnici za svaki dan - 33 anđela za sve prilike

Autori:

Anselm Grün
70,00 kn
s PDV-om

Poznati njemački benediktinac, pisac brojnih duhovnih uspješnica i u nas često prevođeni Anselm Grün, ovom knjigom odgovara na sve veće zanimanje suvremenika za anđeosku nebesku pomoć i zaštitu.

Ovog puta je njegovo zanimanje za anđeoskom pomoći i zaštitom prije svega usmjerena na one naoko sitne i jednostavne zgode dnevnoga života.

Tako se, primjerice, navode trenuci kada se zateknemo u nekoj prometnoj gužvi ili kad smo obasuti obvezama, kad imamo posla preko glave i kad nas svlada umor, ali i kad nas okolina opterećuje i kad smo u čestim stresovima koji narušavaju naš duhovni mir.

Anđeo stresa pomaže nam kad mu se obratimo i kad moramo 'beskrajno' dugo čekati, a nedostaje nam strpljenja ili kad noću ostajemo budni a san jednostavno neće na oči.

Osloniti se tada na anđeosku pomoći koju nam Bog obilno želi udijeliti znači potražiti onu pravu duhovnu pomoć koja je vjerniku stalno na raspolaganju, a za koju je ipak potrebno vjerovati.

Tko se ne bi prepoznao u situacijama kao što su glavobolja, nestrpljivost, stres, ganuće, dosada, sumnja, samoća, zaborav, zdvojnost, kukavičluk ili pak dokolica, kišovito vrijeme i hunjavica, grlobolja, sram, nezaposlenost ili pak poledica?

No, takvih svakodnevnih situacija ima napretek, a autor nas jednostavnim, pitkim i poticajnim riječima upućuje da baš u takvim trenucima potražimo anđeosku pomoć. 

9232001
978-953-11-1133-1
Kršćanska sadašnjost
II. izdanje, Zagreb
Tvrdi
2018.
92
12 x 22 cm, 92 str.
Metanoja