Nije to mala stvar odabrati kuma!

Priča o Augustinu Kažotiću

13,00 €
s PDV-om
Težina: 0.39 kg

Zabavan i humorističan roman, Nije to mala stvar odabrati kuma! Priča o Augustinu Kažotiću, iznimno vješto kombinira priču o Marku koji ima težak zadatak izbora krizmanog kuma te životni put Augustina Kažotića.

Kandidati »otpadaju« jedan po jedan, vrijeme krizme sve je bliže i bliže, a u Markovu se obitelj uvlači nervoza. Već pomalo očajan, Marko se povjerava župniku koji dolazi na ideju koja se Marku na prvi pogled čini potpuno nekorisnom. Razočaran, s letkom u ruci koji mu je župnik dao, odlazi iz sakristije ne sluteći da ga čekaju nevjerojatni događaji koji će mu ne samo pomoći u odabiru kuma nego će u njegov život, poput čuda, donijeti i sasvim posebnog prijatelja…

Neven Drozdek suvremeni je hrvatski spisatelj za djecu i mlade čiji rad obilježava moderan izričaj smješten u ruho tradicionalnih kršćanskih vrednota. To je vrlo rijedak i vrijedan spoj na književnoj sceni, kojoj nedostaju autori koji umiju na autentičan i prirodan način povezati teološke teme sa stvarnošću suvremenog djeteta.

Knjigu je ilustrirao Dario Kukić.

9121190
978-953-11-1805-7
Kršćanska sadašnjost
I. izdanje, Zagreb
Tvrdi
2024.
17 x 21,5 cm; 108 str.
Kana klub

Možda će Vam se i ovo svidjeti