Enciklopedijski biblijski priručnik

Autori:

340,00 kn
s PDV-om

Biblija nije nečitka i nerazumljiva knjiga. Ipak je – kao i druga velika književna djela – utkana u svoju životnu sredinu, tradiciju, način mišljenja i kulturu, što zbog velike vremenske udaljenosti nerijetko stvara teškoće čitatelju.

U pristupu Bibliji čitatelji često žele saznati više o određenim povijesnim okolnostima, mjestima, običajima, osobama, o pojedinom piscu ili tekstu…

Ovaj priručnik udovoljava svim tim potrebama i očekivanjima: brojni opisi, zemljovidi, crteži, fotografije i ostali slikovni materijali omogućuju dublje razumijevanje, kao i sveobuhvatno, temeljito i redovito čitanje Biblije – knjige nad knjigama. Knjiga je zamišljena kao informativan, uzbudljiv vodič, kao sažet i pregledan, lako uporabljiv kućni, katehetski, vjeronaučni i općenito enciklopedijski stručan priručnik.

Ovaj priručnik jedna je od najpoznatijih i najraširenijih knjiga na svijetu koja omogućuje dublje razumijevanje Biblije, i stoga je nezaobilazna za sve one koji teže takvom razumijevanju Svetog pisma.

9340110
978-953-11-0630-6
Kršćanska sadašnjost
II. dopunjeno izdanje, Zagreb
Meki
2011.
15,5 x 22 cm, 815 st
Volumina theologica