U ljubavi i pomirenju - radna bilježnica

Radna bilježnica za katolički vjeronauk trećega razreda osnovne škole

6,60 €
s PDV-om
Težina: 0.22 kg

Kao dodatak udžbeniku katoličkoga vjeronauka za 3. razred osnovne škole objavljena je radna bilježnica istoga naslova, U ljubavi i pomirenju, čiji su autori Tihana Petković, Ana Volf, Ivica Pažin i Ante Pavlović. Zadatci su vrlo kreativno osmišljeni tako da kod učenika pobuđuju daljnje zanimanje za sadržaj, potiču maštu te pomažu usvojiti gradivo koje se obrađuje na temelju udžbenika.

U ovoj radnoj bilježnici U ljubavi i pomirenju učenike očekuje niz različitih zadataka o biblijskim temama: pogađalice, rebusi, povezivanja sličica i tekstova, otkrivanje poruka biblijskih tekstova i promišljanje o postupcima koji su biblijske osobe doveli do životne radosti s Bogom.

Radna bilježnica  U ljubavi i pomirenju može poslužiti za mnoštvo ideja – ideja za konkretne aktivnosti koje učenici mogu ostvariti u svojoj obitelji, razredu i župnoj zajednici. To se uočava u različitim istraživačkim zadatcima, u vrednovanju vlastitoga djelovanja i promišljanju o tome što učiniti u nekim predloženim situacijama koje nalikuju na one iz života.

9130823
978-953-11-1795-1
Kršćanska sadašnjost
IV. izdanje, Zagreb
Meki
2023.
19,5 x 26 cm; 104 str.