Pretraži u novostima

Duhovno ljeto s KS-om: novi niz izdanja na sniženju

- Kategorija : Novosti

U sklopu ljetne akcije Duhovno ljeto s KS-om na sniženju su sljedeći naslovi.

Iz pera sjajnog Anselma Grüna (i suradnika) sljedeća tri naslova:

Boriti se i ljubiti

Autor ovom knjigom nastoji pridonijeti rješenju problema krize identita muškarca koja se osjeća u posljednjih 20-ak godina, tj. otkad se jače razvila samosvijest žena te poljuljala dotadašnje izrazito patrijarhalno shvaćanje uloge muškarca u društvu i obitelji.

Od ja do ti

U ovoj knjizi p. Anselm brigu opisuje kao dar: za zajednički život u obitelji i društvu, za same sebe, u konkretnoj nevolji i u odnosu prema Bogu. Poruke ove knjige uspješan su spoj praktične životne pomoći i duhovnosti te svojevrstan priručnik za dobar život, upravo u našem vremenu. 

Živi što jesi

Autori nas u knjizi Živi što jesi upućuju na snagu i iskustva koje svaka žena u sebi nosi. 



Kako danas moliti

Jörg Zink svoju je prekrasnu knjigu oblikovao s puno umijeća i iskustva, opremio je saznanjima, mudrošću, poetikom i primjerima.

Svakidašnje meditacije iz spisa sv. Lovre Brindiškoga

Među svega tridesetak crkvenih naučitelja i naučiteljica (od svih svetaca u povijesti Katoličke Crkve) nalazi se i sv. Lovro Brindiški (1559. – 1619.). Ova knjiga misli i svakidašnjih meditacija sv. Lovre nahranit će dušu.



Za naše najmanje i za djecu pripremili smo 3 knjige na popustu:

Moja Biblija uspavankaNajljepše biblijske priče i Sjajna trojka, zabavna zbirka priča o „sjajnoj trojki“ prijatelja, a iz njih isijava kršćansko nadahnuće koje će mlade čitatelje potaknuti na razmišljanje.

Ove, kao i ostale knjige po akcijskim cijenama, potražite u našoj web knjižari.

Podjeli sadržaj