Pretraži u novostima

eKompleti: Novo na digitalnim policama Kršćanske sadašnjosti!

- Kategorija : Novosti

Knjiga nikada nije bila bliže čitatelju, ma gdje se nalazio, otkako je procvat doživjela eKnjiga. Kršćanska sadašnjost za ljubitelje duhovne, teološke literature pripremila je velik izbor knjiga u elektroničkom obliku, dostupne za čitanje bilo kada i bilo gdje zahvaljujući suvremenoj aplikaciji eKS. Za svojim digitalnim policama nudi eKnjige duhovne, teološke tematike, iz područja molitve, liturgije, crkvenih dokumenata, religiozne publicistike i niza drugih, a sada su se tu našli i novi eKompleti zanimljivih KS-ovih izdanja. Od koristi mogu biti studentima teologije i religijskih znanosti, svećenicima, teolozima, ali i širem čitateljstvu s obzirom na izbor – od knjiga o molitvi i duhovnosti, do crkvenih dokumenata ili pak homilija. 

Četiri vrijedna eKompleta

Kršćanska sadašnjost pripremila je četiri zanimljiva eKompleta koji se mogu kupiti po vrlo povoljnim cijenama i čitati na mobilnom uređaju ili računalu. 

eKomplet pod nazivom Molitva uključuje tri vrlo tražene i zanimljive knjige. Iz pera Tomislava Ivančića eKnjige Budni budite i molite i Za bolji svijet te eKnjigu Oluja će proći. S Kristom kroz korizmenu svakidašnjicu Odilona-Gbènoukpoa Singboa. Riječ je o knjigama koje će poslužiti svim tragateljima za molitvom i dubljim doživljavanjem Boga, uz originalna promišljanja istaknutih autora.

Drugi eKomplet pod nazivom Teološka promišljanja okuplja tri vrijedna eIzdanja vrsnih autora: Dijalog u Crkvi i u društvu. Kršćanin i svijet (Stjepan Baloban), Mane i vrline (fra Ivan Šarčević) i Teološka promišljanja o Zazivima Božjem milosrđu (Hrvoje Kalem). Knjige su to koje će približiti još uvijek nedovoljno poznato „blago socijalnog nauka Crkve“ svakom vjerniku, mane i vrline u kontekstu složenosti moralnoga djelovanja i čovjekova postojanja uopće, kao i temu milosrđa na temelju Dnevnika svete Faustine, ali usporedno i Katekizma Katoličke Crkve.

Osluškujući Božju riječ naziv je trećeg eKomplet dostupnoj u aplikaciji eKS Kršćanske sadašnjosti. Sadržava tri vrijedne homiletske knjige Ivana Karlića za godinu A, B i C, a posebno će zanimljive i vrijedne biti za pripremu bogoslužja. 

Kao eKomplet dostupno je i nekoliko Dokumenata pape Franje, Kongregacije za kler i Biskupske sinode pa se tako po vrlo povoljnoj cijeni može preuzeti čak četiri eIzdanja: Fratelli tutti. Enciklika o bratstvu i socijalnom prijateljstvu (D-187) (Papa Franjo), Pismo supružnicima. Prigodom Godine »Obitelj Amoris laetitita« (D-193) (Papa Franjo), Ljubljena Amazonija - Querida Amazonia / Biskupska sinoda - posebna sinoda za panamazonijsko područje, Amazonija: novi putevi za Crkvu i cjelovitu ekologiju. Završni dokument (D-186) (Papa Franjo i Biskupska sinoda) te »Muško i žensko stvori ih«. Za put dijaloga o pitanju roda u odgoju (D-185) (Papa Franjo). 

Aplikacija eKS

Podsjetimo, aplikacija eKS vrlo je intuitivna i jednostavna za uporabu te se za korištenje može besplatno preuzeti na najpoznatijim platformama za aplikacije (ovdje). Sve eKnjige cjenovno su povoljnije od tiskanih izdanja, a široka ponuda bit će zanimljiva i vrijedna široj čitateljskoj publici, a osobito studentima i profesorima teologije, religijskih znanosti, svećenicima koji će u elektroničkom obliku moći pronaći i liturgijske vodiče, predloške za homiliju, duhovno-teološka promišljanja o nizu tema, pa i Bibliju. Dakako, katoličkim misijama ili svima drugima kojima je hrvatska knjiga teže dostupna izvan Domovine eKnjige Kršćanske sadašnjosti sada je bliže nego ikada, i to bez troškova dostave.

>>> Zakoračite među police eKnjiga Kršćanske sadašnjosti – sada još bliže Vama!

Podjeli sadržaj