Pretraži u novostima

Kršćanska sadašnjost na Panonskom festivalu knjige u Osijeku

- Kategorija : Novosti

Panonski festival knjige jedinstven je događaj u kulturnom životu Osijeka i Hrvatske, a ove se godine održava od 22. do 26. svibnja u osječkoj dvorani Gradski vrt od 10 do 20 sati (u subotu do 21 sat). Događaj je to koji je posvećen književnosti, kulturi i povijesti panonske regije te njezinim velikanima.

Ovogodišnji Panonski festival knjige u znaku je 150. obljetnice rođenja istaknute hrvatske književnice Ivane Brlić-Mažuranić čime se i na ovaj način željelo prisjetiti njezinog neizbrisivog doprinosa domaćoj i svjetskoj književnosti.

Prvi put na PFK-u sudjeluje i izdavačka kuća Kršćanska sadašnjost, i to sa stotinjak naslova koji se mogu kupiti po promotivnim cijenama na štandu 39.

Panonski festival knjige mjesto je na kojem se knjige mogu kupiti po sajamskim cijenama, ali i mjesto druženja najboljih hrvatskih izdavača, kako novih tako i etabliranih književnih zvijezda Panonije te književne publike koja uživa u pisanoj riječi i razmjeni plodotvornih ideja, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Podjeli sadržaj