Kako je lijepo moći vjerovati - eKnjiga

Autori:

Anton Tamarut
11,95 €
s PDV-om

Kako preuzimati i kako koristiti eKnjige Kršćanske sadašnjosti pogledajte OVDJE.

Knjiga Kako je lijepo moći vjerovati sadržava šest cjelina od kojih svaka na svoj način daje dragocjeni doprinos dubljemu razumijevanju i boljem poznavanju radosti i ljepote kršćanske vjere, ali i nade i ljubavi.

Iz poglavlja u poglavlje autor potkrjepljuje svoju glavnu teološku tezu i duhovnu poruku koje čitatelja poput magneta privlače i čvrsto sljubljuju s knjigom da ne samo dalje čita, nego i da promišlja kako je i zašto je lijepo moći vjerovati.

„Autor u ovoj knjizi s velikim oduševljenjem, zrelom teološkom erudicijom i dosljednom znanstvenom akribijom iznosi na vidjelo ljepotu dara nadnaravne, milošću dane i evanđeoske vjere, ali mu je pritom stalo pokazati i, štoviše, posvjedočiti da takva vjera nije prijetnja čovjeku i njegovoj slobodi, da ne umanjuje čovjeka i njegovu vrijednost, nego upravo suprotno: baš ona čovjeku omogućava da pronađe samoga sebe“, piše o knjizi Tonči Matulić.

Autor je knjigu posvetio uspomeni nedavno preminulog teologa i pjesnika Ivana Goluba, a objavljena je kao suizdanje Kršćanske sadašnjosti i Kršćanskoga kulturnog centra.

2103711
978-953-11-1635-0
Kršćanska sadašnjost
Kršćanski kulturni centar
I. suizdanje, Zagreb
2019.