Kana, kršćanska obiteljska revija, svibanj 2022. - ePeriodika

Autori:

1,33 €
s PDV-om

Kako preuzimati i kako koristiti eKnjige Kršćanske sadašnjosti pogledajte OVDJE.

Svibanjska Kana donosi nam pregršt tema. Neke su teške, neke radosne, poneke otvaraju prostore novih promišljanja. Cijeli je mjesec u znaku Djevice Marije, a ovoga svibnja Papa svetim proglašava malog brata Charlesa de Foucaulda. Preporučujemo vam novoobjavljenu knjigu o njemu.

Josip Grbac piše o potrebi stvaranja ljudskog kapitala koji je prijeko potreban za stvaranje bolje i prosperitetne Hrvatske. U putopisnom razgovoru pročitajte što o svom životu u Kini i o samoj zemlji ima reći poznata producentica i glumica Vitomira Lončar, a o aktualnoj ratnoj situaciji u Ukrajini, koju i dalje pratimo u Kani, u razgovoru progovara Anica Djamić, hrvatska veleposlanica u Ukrajini.

O novozavjetnom pogledu na rat piše fra Darko Tepert, a nit koja se provlači Novim zavjetom je poruka da u teškim okolnostima kršćani uvijek ostanu dosljedni navjestitelji evanđelja i svjedoci Kristovi, odnosno da je Bog već pobijedio bez obzira na sve ratove i neprijateljstva.

Tatjana Kren piše o hrvatskim imenima za svibanj, a uvijek zanimljivi Josip Sanko Rabar o robotima; ove i još mnoge druge teme pronađite u novom broju Kane!

2104574
977-035-32-8200-1-00522
2806-7487
Kršćanska sadašnjost
I. izdanje, Zagreb
2022.