Moja krsna Biblija

12,00 €
s PDV-om
Težina: 0.44 kg

Knjigu Moja krsna Biblija ćete s velikim veseljem moći pokloniti svojoj djeci i djeci svojih najbližih prigodom krštenja, a služit će im tijekom njihova odrastanja te će im biti uspomena na sveto krštenje. Knjiga sadrži najljepše biblijske priče, molitve, rodoslovlje, dnevnik zanimljivih događaja u prvim godinama života te je bogato ilustrirana.

Osim toga Moja krsna Biblija svojim spužvastim koricama prihvatljiva i primamljiva djeci toga uzrasta, a to isto su i ilustracije jednostavnih linija i bogate koloristike kao i prerečeni i prepričani biblijski sadržaji i molitve što knjigu preporučuje kao sjajan poklon za najmlađe.

Unošenjem podataka o imenu i prezimenu djeteta te o njegovim karakteristikama koje se uočavaju već od rođenja kao što je težina, boja očiju ili kose, zatim podaci o roditeljima, kumovima, članovima obitelji i ostale pojedinosti dokumentiraju najvažnije podatke o prvim godinama vaše djece, a jednog dana bit će im vrijedna uspomena.

Knjiga Moja krsna Biblija će biti nadasve vrijedan poklon roditelja njihovim novokrštenicima, ali taj će poklon djeci svojih najbližih moći poklanjati braća, sestre, bake i djedovi, rodbina i prijatelji.

9121003
978-953-11-1756-2
Kršćanska sadašnjost
IV. izdanje, Zagreb
Tvrdi (spužvasti) uvez
2023.
16 x 21 cm; 142 str.
Kana klub
Knjiga za djecu