Evanđelje za djecu. Godina B

Liturgijska godina B

Autori:

Iva Noršić
16,00 €
s PDV-om
Težina: 0.46 kg

Evanđelje za djecu. Liturgijska godina B dio je trodijelnog opusa s ciljem upoznavanja djece s koncepcijom liturgijske godine i čitanja na nedjeljnim i blagdanskim slavljima kroz godinu.

Unutar praktičnih tvrdih korica otkrivaju se bogato ilustrirane, zabavne i poučne stranice s jednostavnim, ali potankim tekstovima pojašnjenja svakog liturgijskog čitanja. Brojna objašnjenja svakog čitanog odlomka i interaktivna poticajna pitanja pomoći će djeci u promišljanju o vjeri i svijetu.

Evanđelje za djecu. Liturgijska godina B na privlačan i zanimljiv način pomaže djeci da se tijekom cijele liturgijske godine pripremaju za nedjeljne mise te upoznaju Božju riječ, Božju poruku i njegovu neizmjernu ljubav.

Uz originalne, zabavne i poučne ilustracije, kao i poticajna pitanja te tumačenja Božje riječi djeci razumljivim rječnikom, maleni čitatelji promišljat će o vjeri i o tome kako se vjera odražava na njihov život. Knjiga je prekrasan dar djeci, ali i dragocjena pomoć roditeljima, bakama i djedovima, katehetama i svima onima koji pomažu djeci da upoznaju Boga i rastu u vjeri.

Uključimo našu djecu u misna i blagdanska slavlja, jer tek s potpunim razumijevanjem svakog čitanja Evanđelja i poruka Radosne vijesti, djeca i mladi mogu istinski rasti u vjeri te graditi bolji svijet.

9121200
978-953-11-1826-2
Kršćanska sadašnjost
I. izdanje, Zagreb
Tvrdi
2023.
19,5 x 18,6 cm; 144 str.
Kana klub

Možda će Vam se i ovo svidjeti