U ljubavi i pomirenju - udžbenik

Udžbenik za katolički vjeronauk trećega razreda osnovne škole

9,42 €
s PDV-om
Težina: 0.22 kg

Udžbenik U ljubavi i pomirenju za katolički vjeronauk trećega razreda osnovne škole učenike vodi na put do primanja sakramenata euharistije i pomirenja. Autori udžbenika su mons. Ivica Pažin, don Ante Pavlović i Mirjana Džambo Šporec koji su sadržaj pripremili pomno birajući teme i poticajne tekstove kako bi učenike potaknuli na promišljanje i aktivno usvajanje gradiva.

U uvodnoj riječi udžbenika nadbiskup Đuro Hranić učenicima predstavlja ovaj udžbenik kao vjernoga pratitelja na vjeronaučnim satima, ali i prijatelja „u torbi“ koji će ih slijediti na katehezama u župi, tijekom pripremanja spomenutih sakramenata.

Udžbenik je podijeljen na pet cjelina, uz molitve i obrasce katoličkoga nauka i života po vjeri kao dodatak. Elektronički dio udžbenika obogaćen je pak nizom audiovizualnih materijala, zvučnim zapisima biblijskih ulomaka, fotografijama i interaktivnim zadatcima, primjerenim učenicima 3. razreda osnovnih škola.

I tiskani i elektronički dio vizualno su također primjereno ilustrirani te obogaćeno brojnim umjetničkim reprodukcijama hrvatskih i stranih umjetnika. 

9130782
978-953-11-1747-0
Kršćanska sadašnjost
III. izdanje, Zagreb
Meki
2022.
19,5 x 26 cm; 104 str.