Neka je Bog prvi - udžbenik

Udžbenik za katolički vjeronauk sedmoga razreda osnovne škole

10,09 €
s PDV-om
Težina: 0.25 kg

Neka je Bog prvi naslov je udžbenika za katolički vjeronauk 7. razreda osnovne škole, čiji su autori don Josip Periš, Marina Šimić i Ivana Perčić. Sastoji se od tiskanoga i elektroničkoga dijela koji omogućuju korištenje različitih strategija učenja, pamćenja i rješavanja problema, a podijeljen je u sedam tematskih cjelina. U tiskanom dijelu nalaze se godišnji ishodi učenja za sve nastavne cjeline, a u digitalnom su navedeni i odgojno-obrazovna očekivanja međupredmetnih tema. 

„Udžbenik sadržajno korespondira s osobnim životnim pitanjima, odnosno iskustvima predadolescenata. Nastavkom na prethodna godišta, učenici Josip i Dora, kroz motivacijski razgovor ili otvaranje problemske situacije, uvode učenike u teme i potiču zanimanje za određeni sadržaj, vlastito promišljanje i angažman. Svaka tema/podtema ima obrazovni i aktualizacijski sadržaj koji je blizak životnim situacijama učenika sedmog razreda“, navode autori udžbenika. Udžbenik je obogaćen umjetničkim likovnim reprodukcijama i suvremenim fotografijama koje omogućuju plodan dijalog s promatračem te potiču na daljnji stvaralački proces.

Elektronički dio ovoga udžbenika obiluje interaktivnim zadatcima (kvizovima, nadopunama biblijskih i drugih tekstova, osmosmjerkama, rebusima, slagalicama, križaljkama…), glazbenim i videozapisima te brojnim dodatnim materijalima. 

9130802
978-953-11-1702-9
Kršćanska sadašnjost
III. izdanje, Zagreb
Meki
2022.
19,5 x 26 cm; 128 str.