YOUCAT - Katekizam za mlade

Autori:

-- --
14,90 €
s PDV-om
Težina: 0.35 kg

YOUCAT (Youth Catechism) je prvi katolički katekizam za mlade vrijedeći za cijelu Crkvu. Ovaj jedinstveni vjerski priručnik pisan jezikom mladih, originalna je i privlačna sadržaja, s mnoštvom fotografija u boji i vrlo atraktivnim grafičkim elementima. Predgovor Katekizmu napisao je papa Benedikt XVI. žarko ga preporučivši svim mladim katolicima, kao nužno sredstvo za upoznavanje vlastite vjere. Knjiga je već i na hrvatskom jeziku doživjela svoje II. izdanje.

Sadržaj YOUCAT-a podijeljen je u četiri velike cjeline: Što vjerujemo? (o vjerskom nauku), Kako slavimo kršćanska otajstva? (o sakramentima), Kako ćemo imati život u Kristu? (o  ćudorednom životu), Kako trebamo moliti? (o molitvi i duhovnosti). Ono što je posebice zanimljivo jest da su YOUCAT kreirali i osmislili sami mladi za mlade, a rađen je pod nadzorom bečkoga kardinala Schönborna, koji je bio i tajnik redakcije Katekizma Katoličke Crkve.

Proučavajte Katekizam! To je želja mojega srca. Proučavajte Katekizam žarko i ustrajno! Proučavajte ga u tišini svoje sobe, čitajte ga udvoje, s prijateljima, oblikujte skupine za čitanje i umrežite se, podijelite ga s drugima na internetu. Morate u vjeru biti puno dublje ukorijenjeni nego generacija vaših roditelja. Papa Benedikt XVI. u predgovoru YOUCAT-u

Sa željom da ovaj jedinstveni Katekizam bude dostupan što širem krugu ljudi Verbum je pripremio posebne pogodnosti za kupnju većih količina u svojim knjižarama.

9690730
978-953-235-239-9
Verbum
IV. izdanje, Split
Meki
2012.
21 x 13 cm; 304 str.