YOUCAT. Update! Ispovjedi se

4,95 €
s PDV-om
Težina: 0.35 kg

Sakrament ispovijedi jedinstven je dar kojim možemo u srcu zadobiti istinski mir i pomirenje s Bogom. Iako mnogi mladi traže ispovijed, ima puno i onih koje je potrebno potaknuti, približiti im sakrament pomirenja na razumljiv, jednostavan, a opet dubok način.

Naglasak Vodiča je na Božjem milosrđu, a glavna je poruka ta da ispovijed nije neugodna dužnost nego je golemi dar koji oslobađa čovjeka i omogućuje mu da doživi neizmjernu Božju ljubav te mu omogućuje posve novi početak. Stoga, ova je knjiga pravo ohrabrenje za mladu publiku i poticaj da radosno pristupe sakramentu pomirenja.

Ovaj Vodič - molitvenik sadrži poticaje na pomirenje s Bogom u sakramentu pomirenja, zatim suvremeno koncipiran ispit savjesti (na principu IN&OUT liste), prikladne pripravne molitve za dobru ispovijed te jednostavne i detaljne upute kako se ispovjediti. Osim sadržajno, ovo je izdanje atraktivno i svojim ilustracijama, grafikom te već prepoznatljivom kreativnošću YOUCAT izdanja.

Bogat sadržajem, privlačan formatom i opremom, YOUCAT Update! Ispovjedi se! zasigurno će biti odličan vodič za pripravu i slavlje sakramenta pomirenja.

9692140
978-953-235-355-6
Verbum
II. izdanje, Split
Tvrdi
2014.
15 x 10 cm; 88 str.