Izabrani

Imenom sam te zazivao

19,78 €
s PDV-om
Težina: 0.42 kg

Priča o Isusu kakvu dosada niste pročitali, nastala po seriji The Chosen koja je oduševila milijune ljudi.

Upoznajte Isusa izbliza, očima onih koji su ga sreli!

Kako bi bilo susresti se s Isusom licem u lice? Kako biste se osjećali, kako bi utjecao na vas i bi li promijenio vaš način razmišljanja o Bogu? Bi li se vaš život okrenuo naglavačke kao što se to dogodilo ribaru koji grca u dugovima, problematičnoj ženi koju progone demoni, omraženomu cariniku izopćenu iz svoje obitelji i naroda, vjerskomu vođi kojega muče sumnje?

Ovaj dirljivi roman Izabrani. Imenom sam te zazivao autora uspješnica Jerryja B. Jenkinsa, nastao prema prvoj sezoni vrlo popularne serije Izabrani, koju je diljem svijeta pogledalo više od 500 milijuna ljudi, vodi nas u Galileju prvoga stoljeća. Upoznajte Isusa izbliza, otkrijte puninu njegove ljudskosti i njegova božanstva.

Doživite život i moć savršenoga Sina Božjega kao nikada dosada – očima običnih ljudi, baš poput nas. Doznajte kako je susret s Isusom promijenio njihove živote i kako može promijeniti i vaš.

Kada vrhunski pripovjedač ispriča najveću priču svih vremena, znate da će vam zaokupiti srce, um i dušu. Ako ste pogledali seriju Izabrani, na ovim stranicama možete je ponovno proživjeti na potpuno nov način. Ako je još niste pogledali, pripremite se za uranjanje u vrlo stvaran svijet prvoga stoljeća kao nikada dosada.
(Jay Payleitner)

Ima li boljega načina da oživimo evanđelja od toga da pogledamo kako je Isus djelovao na one koji su ga susretali? I ima li boljega ohrabrenja za nas danas, koji žeđamo za njegovom prisutnošću koja mijenja život? Svima onima koji žele dublje doživjeti njegovu preobražavajuću ljubav od svega srca preporučujem i seriju i knjigu.
(Bill Myers)

9694565
978-953-235-810-0
Verbum
Meki
2022.
14,5 x 21,6 cm; 376 str.