Pretraži u novostima

Uz 10. obljetnicu papinog pontifikata – prigodni popusti

- Kategorija : Novosti

Dana 13. ožujka 2013. godine Jorge Mario Bergoglio izabran je za 266. papu Katoličke Crkve. Danas je 10. obljetnica njegovog izabranja. Papa Franjo donio je u Crkvu novu energiju i novo usmjerenje, naglašavajući milosrđe, suosjećanje, brigu za obespravljene i siromašne i mnoga druga goruća pitanja.

Dok obilježavamo 10. obljetnicu njegovog izabranja, poduprimo ga u molitvi u njegovoj službi. Prigodom ove obljetnice, pripremili smo nekoliko izdanja pape Franje na popustima.

Popusti traju od ponedjeljka 13. 3. do petka 17. 3.

 

40 % popusta

Samo jedna Crkva donosi usporedne glasove dvojice papa, pape Franje i pape u miru - Benedikta, o ključnim temama Crkve i učiteljstva.


Knjiga Molitva. Dah novog života sabire najznačajnije riječi pape Franje o molitvi, kako bi pomogla kršćanima da žive osobni odnos s Gospodinom. Posebno mjesto u ovoj zbirci zauzimaju kateheze koje je Papa održao na temu Očenaša na audijencijama srijedom.

 30 % popusta

Jorge Mario Bergoglio. Intelektualna biografija važna je studija o jednom neobičnom papi. Autor ima originalan pristup, donosi marljivo prikupljena vrela kako bismo bolje shvatili psihološki profil i osobnost pape Franje.

Papa Franjo - revolucija nježnosti i ljubavi čitateljima još više i dublje približava papu Franju po njegovoj karizmi, posebnosti i evanđeoskim krjepostima koje je prepoznao i suvremeni svijet. Autor kardinal Kasper on to čini analitički i postupno objašnjavajući korijene i perspektive teologije pape Franje.

Različiti i ujedinjeni (ks.hr) sadržava riječi i govore pape Franje na temu međuljudskih odnosa i komunikacije, kao umijeća sebedarja i prihvaćanja drugoga koji je dar. Pravu srž riječi Svetog Oca u ovoj knjizi donose kateheze o obitelji, izgovorene tijekom audijencija srijedom.