Komplet (dječji) – Evanđelje za djecu A, B, C

Dječji komplet

Autori:

34,50 €
s PDV-om
Težina: 1.35 kg

Iz pera autorice Ive Noršić stiže trodijelni opus Evanđelje za djecu. Liturgijska godina A, B i C. Sva su tri dijela napisana u cilju upoznavanja djece s koncepcijom liturgijske godine i čitanja na nedjeljnim i blagdanskim slavljima kroz godinu. Unutar praktičnih tvrdih korica otkrivaju se bogato ilustrirane, zabavne i poučne stranice s jednostavnim, ali potankim tekstovima pojašnjenja svakog liturgijskog čitanja. Brojna objašnjenja svakog čitanog odlomka i interaktivna poticajna pitanja pomoći će djeci u promišljanju o vjeri i svijetu.

Evanđelje za djecu. Liturgijska godina A, B i C na privlačan i zanimljiv način pomažu djeci da se tijekom cijele liturgijske godine pripremaju za nedjeljne mise te upoznaju Božju riječ, Božju poruku i njegovu neizmjernu ljubav.

Uz originalne, zabavne i poučne ilustracije mladih ilustratora Marijina i Mihaela Kuzmičića, kao i poticajna pitanja te tumačenja Božje riječi djeci razumljivim rječnikom, maleni čitatelji promišljat će o vjeri i o tome kako se vjera odražava na njihov život.

9121181
Kršćanska sadašnjost
Tvrdi
Kana klub

Možda će Vam se i ovo svidjeti