• -40%

Crkva - radni materijal

Radni materijal vjeronaučnog sadržaja s vježbama spoznaje i opažanja

10,00 €
6,00 € Uštedi 40%
s PDV-om
Težina: 0.59 kg

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,00 €

U ovim radnim materijalima upoznaje se Crkva kao građevina, njezin inventar i pojedini liturgijski predmeti.

Materijali su strukturirani tako da omogućuju usvajanje vjeronaučnih tema i općenito sadržaja kršćanske vjere putem boja i crteža, odnosno pouke kroz neku vrstu igre i zabave. Djeca će, uz pomoć vjeroučitelja, naučiti prepoznavati predmete, oblike, boje, skupine boja, izdvajanje predmeta, količinu, gradaciju, imenovanja, pripadnosti i sl.

Radni materijal nudi se kao pomoć u nastavi vjeronauka, čime se pridružuje ostalim odgojno-obrazovnim područjima koji su već izradili slične materijale s kojima se susreću učenici u radu s defektolozima i učiteljima.

Ovi se materijali mogu koristiti i u motivacijskome dijelu sata, ali i kao koristan dodatak unutar mikropauze. Primjenjivi su u župnoj katehezi u pripremi djece za primanje svetih sakramenata, a dodatna je mogućnost korištenja ovih materijala u radu s djecom u vrtićima u vjeronaučnome dijelu odgoja, jer su materijali prilagođeni djeci te mentalne dobi.

Radni materijali dobili su potrebna dopuštenja Hrvatske biskupske konferencije, a Agencija za odgoj i obrazovanje izrazila je o njima pozitivno stručno mišljenje.

9130640
978-953-11-0942-0
Kršćanska sadašnjost
I. izdanje, Zagreb
Meki
2015.
22,5 x 31cm; 73 str.

Možda će Vam se i ovo svidjeti