Želim ti osmijeh

Za povratak radosti

Autori:

Papa Franjo
16,99 €
s PDV-om
Težina: 0.35 kg

Osmijeh je milovanje, dar koji ima veliku vrijednost. Trebamo se iznova naučiti smiješiti, dopustiti da nas preplavi nova radost. Papa Franjo

Tema radosti jedna je od središnjih tema u naučavanju pape Franje, još potrebnija u ova „bolesna vremena“: Bog je radostan, svjedoči Papa na ovim stranicama koje predstavljaju proglas preporoda. U njima je sadržana oslobađajuća poruka evanđelja, u konačnici i cijelo kršćanstvo: mi nismo na svijetu zato da ljudima namećemo obveze ili trapljenja ili terete teže od onih koje već imaju, već da svjedočimo i dijelimo lijep, nov i iznenađujuć obzor. Istinska radost nije kratkotrajan osjećaj euforije ni iluzoran protuotrov onih koji ignoriraju patnju: ona proizlazi iz naše nade, konkretne nade koju nam ništa i nitko ne može oduzeti. To je radost koja uvijek ima posljednju riječ. A želja i dijeljenje osmijeha prvi je mali veliki korak da je doživite, obnovite se, preporodite.

U neizvjesnošću ispunjenoj sadašnjosti papa Franjo ovom knjigom svim ljudima nudi recept za istinsku sreću i za postizanje vedrine.

"Na stranicama ove knjige nalazi se tajna radosti." ADNKRONOS

9690425
978-953-235-740-0
Verbum
Tvrdi
13,5 x 20,5 cm; 192 str.

Možda će Vam se i ovo svidjeti

Molitva

Brzi pregled

Molitva

Standardna cijena 15,00 € Cijena 9,00 €
  • -40%
  • -40%