Želim ti sreću

Stostruko u ovome životu

20,90 €
s PDV-om
Težina: 0.38 kg

Na čovjekovu obzoru postoji sunce koje svijetli zauvijek. Vjerujemo da naši najljepši dani tek dolaze.

Potraga za srećom zajednička je svakome od nas. To je želja za puninom koju je Bog stavio u naša nemirna srca i koja se – sasvim suprotno od odveć „površnih“, „jeftinih“, „uvjetnih“ „jednokratnih“ ponuda, koje nas nužno ostave još praznijima i razočaranijima – istinski može ostvariti samo u onome što nas ispunja u našoj najautentičnijoj i najdubljoj biti.

Želim ti sreću putokaz je pape Franje za sreću svakoga muškarca i žene. Na ovim stranicama Papine riječi – obogaćene odlomcima iz njemu omiljenih knjiga – ocrtavaju konkretan put do istinske sreće, koja ni na koji način ne zanemaruje životne poteškoće, već se suočava s njima i nadilazi ih u vjeri i nadi jer, kako ističe Papa, „nije Bog greškom poželio naše živote. Naprotiv, stvorio nas je jer želi da budemo sretni.“

Donoseći nov pogled na sreću, ova knjiga progovara svačijemu srcu i bit će nadahnuće svima, a ne samo vjernicima. Na samome početku naći ćemo poseban poticaj – 15 koraka prema sreći – a potom i brojne Papine tekstove, kao i odabrane odlomke uglednih spisatelja i velikana, Borgesa, Dantea, Hölderlina, Bensona, sv. Augustina, sv. Franje Asiškoga, Dostojevskoga, sv. Ignacija, Manzonija, Chestertona, Vergilija, Tolkiena i mnogih drugih.

Želim ti sreću putokaz je za autentično samoostvarenje.

9694511
978-953-235-852-0
Verbum
I. izdanje, Split
Tvrdi
2023.
13,5 x 20,5; 256 str.

Možda će Vam se i ovo svidjeti