Pretraži u novostima

Jubilarni dvobroj Kane

- Kategorija : Kana , Novosti

Jubilarni dvobroj Kane - 50 godina krscanske obiteljske revije


Dragi čitatelji,

od lipnja 1970. kada je na siromašnoj medijskoj sceni zasjala Kana i kada je, kako piše urednik u uvodniku prvoga broja, „uručena vama i budućnosti“, prošlo je 50. godina.

U nastojanju da obilježimo ovaj jubilej, u čast znakovitoga pedesetogodišnjeg povijesnog hoda naše revije, pripremamo za vas poseban dvobroj (svibanj – lipanj). Objavit ćemo ga iznimno početkom lipnja kako bismo ovu obljetnicu obilježili prigodnim sadržajem i s dovoljno posvećenoga prostora.

Iako ova radosna obljetnica dolazi u bremenita vremena, kada Kana zbog okolnosti izazvanih koronavirusom do nekih čitatelja možda i nije doputovala, nastojimo ju i dalje graditi, obogaćivati ljudskošću, ali s pouzdanjem u Boga, Božju snagu i pratnju.

Jubilarni dvobroj Kane - 50 godina krscanske obiteljske revije

Kao i u svojem 50-godišnjem hodu, Kana i dalje želi nastaviti kročiti kao pouzdana i postojana aktualnost koju izručujemo vama i budućnosti. Baš onako kako su ju godinama izgrađivali njezini urednici i brojni suradnici, a s radošću čitali mnogi od vas, dragi čitatelji. Vjerujemo da s nestrpljenjem iščekujete što smo Vam pripremili. 

Ako već niste pretplatnici, a htjeli biste da Kana stigne i na Vašu adresu, pozivamo Vas da nam se javite i pretplatite se (pretplata@ks.hr, 01 6349 060).

Podjeli sadržaj