Pretraži u novostima

Sedam knjiga Kršćanske sadašnjosti koje ne treba propustiti uz ovogodišnji TPT!

- Kategorija : Novosti

Teološko-pastoralni tjedan u organizaciji Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu službeno je otvoren 23. siječnja u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu. Događaj se održava pod temom „Suvremeni izazovi pastorala i kateheze odraslih“ te kroz tri dana predviđa 12 izlaganja, rasprave te prvi put rad u skupinama.

Kršćanska sadašnjost i ove godine podupire Teološko-pastoralni tjedan, a uz posebnu ponudu za svećenike (popust na liturgijska, biblijska i ostala izdanja, popusti na količinu), do 31. siječnja traje prodajna akcija duhovne literature za širu čitateljsku publiku, i to s popustima do 70 %. Iz široke ponude, koju možete pogledati ovdje i u rubrici Veliki popusti, izdvojili smo nekoliko naslova koje ne treba propustiti:

1. Praktični biblijski leksikon (Anton Grabner-Haider)

Jezik Biblije nama je danas stran. On potječe od poimanja što ga je o sebi i svijetu imao čovjek koji je živio prije 1900 i puno više godina. Osim toga, njezin misaoni i predodžbeni svijet današnjim je ljudima sam po sebi nerazumljiv. Biblijski jezik mora se prevesti u današnji. Praktični biblijski leksikon želi pridonijeti takvom susretu s Biblijom - on ne pretpostavlja teološki izobraženog čitatelja, nego hoće biti od pomoći svakome zainteresiranome za Bibliju. Ovo izdanje do kraja siječnja sniženo je čak 70 %.