Džepna Biblija (etui sa zatvaračem)

Autori:

29,00 €
s PDV-om
Težina: 0.61 kg

Džepna Biblija Kršćanske sadašnjosti donosi najbolji, ujedino i ažurirani prijevod Biblije, što znači da je Stari zavjet uzet iz tzv. Zagrebačke Biblije, a Novi je zavjet prijevod Bonaveture Dude i Jerka Fućaka.

Taj tekst koriste i hrvatske liturgijske knjige, lekcionari, evanđelistari i obrednici koje je odobrila Hrvatska biskupska konferencija. Na kraju su doneseni uvodi i napomene uz Stari kao i uz Novi zavjet.

Džepna Biblija tiskana je na 28-gramskom, tzv. biblijskom papiru, u formatu 13 x 20 cm s gipkim etuiem sive i crvene boje sa zatvaračem (smičkom), ima 1530 stranica, a napravljen je i novi prijelom tako da se bez teškoća može čitati.

Džepna Biblija Kršćanske sadašnjosti namijenjena je jednako stručnjacima,  svećenicima, redovnicima i redovnicama kao i vjernicima laicima – naprosto svima koji Božju riječ žele nositi sa sobom, u džepu i u torbi, kako bi je što češće čitali i proučavali.

Izvrsno će poslužiti osobito studentima za potrebe studija Svetog Pisma, ali i svim polaznicima raznih tečajeva, duhovnih vježbi, liturgijskim i bibijskim grupama, sudionicima raznih stručnih susreta i seminara kao i za osobno čitanje.

Džepna Biblija Kršćanske sadašnjosti je i cijenom htjela biti – za svačiji džep!

*Dostupna boja: tamnosiva i crvena

**Prilikom web-naručivanja potrebno je navesti željenu boju.

9020494
978-953-11-1263-5
Kršćanska sadašnjost
V. izdanje, Zagreb
Etui od umjetne kože sa zatvaračem
2019.
13,5 x 20 cm; 1530 str. + 6. str. (I - VI)
Biblija
Biblijska izdanja