Samo za žene

Kako zapravo funkcioniraju muškarci

98,00 kn
s PDV-om

Muškarac u vašemu životu nosi važne osjećaje tako duboko u sebi da gotovo i ne zna da su tamo, a još manje zna kako razgovarati o njima. No vaš muškarac doista želi da ga „skužite“ – da razumijete njegov nutarnji život, da znate koji su njegovi strahovi i potrebe, da čujete što bi on volio da vam može reći.

U svojemu bestseleru Samo za žene Shaunti Feldhahn otkriva što bi svaka žena – neudana ili udana – trebala znati. Na osnovu temeljitih istraživanja i doprinosom tisuća muškaraca autorica iznosi jedno nevjerojatno otkriće za drugim, uključujući:

• Zašto njemu vaše poštovanje znači više od vaše ljubavi.

• Kako se on duboko u sebi osjeća u vezi sa svojom ulogom uzdržavatelja obitelji.

• Što za jednoga muškarca znači biti tako vizualno ustrojen.

• Zašto je seks za njega prvenstveno emocionalna, a ne tjelesna stvar.

• Što bi vam najviše volio reći.

U ovoj ćete jedinstvenoj knjizi pronaći mnoge nove spoznaje, uvide iz najnovijih neuroloških istraživanja, kao i poglavlje o tome što se događa kada muškarac djeluje kao da se „isključio“. (Bit ćete iznenađene i zadovoljne.)

Milijuni ljudi diljem svijeta doživjeli su dramatične promjene u svojim vezama upravo zbog konkretnih poticaja i praktičnih ideja iznesenih u ovoj knjižici. Otkrijte kako voljeti svojega muškarca zbog onoga tko on zapravo jest.

9694150
978-953235-620-5
Verbum
Tvrdi
2018.
13 x 19 cm; 224 str.