Pretraži u novostima

OBAVIJEST VJEROUČITELJIMA: Moj osobni planer za 2024. godinu na dar!

- Kategorija : Novosti


Drage vjeroučiteljice i vjeroučitelji,

 

Kršćanska sadašnjost za Vas je pripremila prigodan dar – Moj osobni planer za 2024. godinu. Lijepo ilustriran i obogaćen poticajnim mislima iz niza izdanja Kršćanske sadašnjosti, kao i citatima iz Biblije uz svaku nedjelju, ovaj će planer biti ugodan pratitelj na Vašem osobnom i poslovnom putu kroz godinu.

Preuzmite svoj primjerak planera u našim knjižarama

Kao i do sada, svoj primjerak planera možete preuzeti u knjižarama Kršćanske sadašnjosti na ovim adresama u Zagrebu, Karlovcu, Mariji Bistrici, Osijeku, Splitu i Zadru na svoje ime i prezime. Planer mogu preuzeti svi vjeroučitelji koji su se prijavili u našu bazu vjeroučitelja koju smo otvorili u cilju ostvarivanja što bolje komunikacije s vjeroučiteljima kao nakladnik vjeronačnih udžbenika. Prijava je i dalje dostupna te svi vjeroučitelji koji se još nisu prijavili, to mogu učiniti ispunjavanjem ovoga formulara. Svi oni koji su se već prijavili prijašnjih godina, ne trebaju se ponovno upisivati. Ljubazno molimo da proslijedite ovaj newsletter svojim kolegama koji bi se željeli prijaviti, ili poveznicu koja se nalazi na kraju ovog pisma.

Jedna osoba može preuzeti planer i za druge kolege vjeroučitelje koji su ispunili svoje podatke u navedenu bazu vjeroučitelja prema kojoj će prodavačice u knjižarama moći izdati darovno izdanje.

Popust za vjeroučitelje i knjiga na dar

Podsjećamo i da vjeroučitelji imaju popust od 20 % u knjižarama Kršćanske sadašnjosti na sva naša izdanja, osim na nova, liturgijska, katehetska izdanja te periodiku, čestitke, preklopnike i uspomene. Popust se sada može ostvariti i u web knjižari Kršćanske sadašnjosti na www.ks.hr tako što svi koji se prijave u spomenuti formular ili su već prijavljeni mogu poslati email na ks-prodaja@ks.hr te će dobiti kod pomoću kojega u našoj web knjižari ostvaruju popust od 20 %.

Za prvu kupnju s pomoću koda za popust u web knjižari Kršćanska sadašnjost na dar šalje jednu knjigu kupcu.

Za sva eventualna pitanja ili pomoć slobodno se obratite e-mail ks-prodaja@ks.hr.

Podjeli sadržaj