Pretraži u novostima

S dobrom knjigom u ljetnom hladu - ljetna akcija!

- Kategorija : Novosti

Dok sunce obasjava ove ljetne dane, pozivamo vas da se udobno smjestite u ljetni hlad i uživate u blagoslovu duhovnog čitanja uz naš poseban događaj „S dobrom knjigom u ljetnom hladu“.

Ovog ljeta, darujte sebi dragocjeno vrijeme za duhovni rast i istraživanje kvalitetnih teoloških i duhovnih djela uz popuste do 50% na niz izdanja koji traju do 16. kolovoza.

Ispovijesti ruskog hodočasnika svojem duhovnom ocu duhovni je klasik koji čitaju mnoge generacije vjernika i kršćana, a opisuje iskustvo jednog ruskog pobožnika - bogotražitelja na njegovu putu traženja lica Božjega, na njegovu usavršavanju u poniznosti i u vježbanju i u postupnom postizanju nutarnje, neprestane i žarke molitve. 5,50 € 2,75 €

Narkodileri me žele ubiti. Meksiko, svećenik u borbi protiv trgovine ljudima govori o don Alejandru, za čiju su glavu „narcosi“ raspisali nagradu od milijun dolara, i o njegovoj ljubavi prema migrantima. 18 € 10,80 €

O prijateljstvu je duboka knjižica u kojoj do izražaja dolazi dubina misli i promišljanja jednog srednjovjekovnog monaha. Njegova zapažanja, savjeti i upozorenja lako su primjenjiva u životu svakog pojedinca. 7,50 € 5,25 €

Snaga tišine Roberta Saraha (30 € 18 €) čitatelja će uvesti u čudesan i zanosan svijet tišine ispunjen Bogom, a U samoći (7 € 3,50 €) će vas potaknuti na put do svakodnevne mistike. Ovo su samo neke od knjiga u širokoj ponudi.

Ljeto je vrijeme kada se tempo života usporava, a priroda nas poziva da zastanemo i obratimo pažnju na unutarnje bogatstvo. To je idealno vrijeme za produbljivanje vjere i povezivanje s duhovnim svijetom. U tom mirnom okruženju, otkrijte duhovne naslove koji će postati vaši vjerni pratitelji tijekom ljetnih dana, pružajući vam oazu duhovne hrane u hladu i spokoju.

Posjetite naše knjižare ili web knjižaru Kršćanske sadašnjosti i pronađite knjige koje će obogatiti vaše ljetne dane duhovnim blagoslovom. Osvježite svoj um, dušu i srce dobrim knjigama koje će nadahnuti vaš duhovni put.

Ali požurite jer ovaj poseban popust traje samo do 16. kolovoza! Ne zaboravite ni provjeriti ponudu naših najnovijih izdanja, primjerice Čuvanje vedrine (13 €) Stjepana Licea, ili našu knjigu mjeseca Izgubljena Biblija (30 € 21 €).

Ne zaboravite provjeriti i našu stalnu ponudu na Woltu (Zagreb, Split, Zadar).

Budite blagoslovljeni i uživajte u ljetnom čitanju „S dobrim knjigama u ljetnom hladu“!

Podjeli sadržaj